Door de nederlaag van ons 1e tegen DSVP verleden week zaterdag is er een duidelijke “degradatie-groep” ontstaan. S.V. Loosduinen, Quick Steps, Duindorp, Ariston en DUNO gaan knokken om behoud. Op dit specifieke moment staat DUNO er erg slecht voor en moeten de overgebleven vier ploegen dat gaan uitmaken. Dat zal dan hoogstwaarschijnlijk weggelegd zijn voor twee van deze vier ploegen.

Er zijn nog een aantal onderlinge wedstrijden. Ergens medio mei speelt S.V. Loosduinen in één week tegen DUNO en Duindorp. Wellicht bepalend voor behoud dan wel een plaats in de nacompetitie.

Dat hoeft niet als ons vlaggenschip in andere wedstrijden punten bijeen sprokkelt. Dat kan dus ook tegen v.v. Naaldwijk. De uitwedstrijd eind februari eindigde in 1-1, dus men mag verwachten dat de krachtverschillen niet al te groot zijn. Ons eerste moet het hebben van inzet, strijd, mentaliteit en vechtlust alsmede een goed tactisch plan.

Laten we hopen dat het lukt.

De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter Jan van Gurp, de wedstrijdbal is geschonken door Frans Helvensteijn en Andre Zomer (supporters van S.V. Loosduinen) en onze pupil van de week is Nino Beck.

Graag een groot aantal sportief meelevende supporters op een zonovergoten (?) Madestein.