A.s. zaterdag wordt in het kader van de KNVB-beker de tweede wedstrijd in de poule van S.V. Loosduinen gespeeld. De oude bekende v.v. Maasdijk is de tegenstander. Beide ploegen hebben in het verleden vele malen tegen elkaar gespeeld met uiteraard wisselende resultaten. De laatste keer dat beide ploegen elkaar ontmoetten was in de kwartfinale van de Halve Maan Cup in april 2019. Een hele bijzondere wedstrijd die eindigde in 5-5 en na ook een bijzondere penaltyserie toch Maasdijk als overwinnaar opleverde. De ontmoeting daarvoor was in competitieverband in 2017 en ging ook, zij het ongelukkig, verloren.

Beide ploegen spelen op hetzelfde niveau, dus een goede graadmeter om te zien hoe de vlag er bij ons vlaggenschip bij hangt. Wedstrijd vangt aan om 14:30 uur; locatie Lange Kruisweg te Maasdijk.

Op Madestein wordt het een rustige dag. In de ochtend zijn er zeven jeugdwedstrijden en in de middag slechts één seniorwedstrijd: S.V. Loosduinen 4 – SEP 3 om 12:30 uur. Later in de middag zal het ongetwijfeld weer gezellig druk worden als de spelers van de uitwedstrijden terugkomen om hun avonturen te vertellen en dat met een drankje te combineren. Op het moment van schrijven is de barbezetting echter nog niet rond, dus dat wordt nog even puzzelen.

De presentatie zoals die in de kantine draait kun je ook HIER bekijken. Iedereen een prettige voetbaldag!!