De derde en laatste wedstrijd in deze ronde voor de  “KNVB Beker voor amateurs” staat zaterdag op het programma.

Net als afgelopen zaterdag spelen wij weer thuis en ook weer tegen een club die Sparta heette/heet, namelijk D.V.V. Delft

D.V.V. Delft begon net als VCS als voetbalclub Sparta, maar moest uiteindelijk (6 jaar na de oprichting en promotie naar de KNVB) gedwongen de naam veranderen omdat er al een Rotterdamse club Sparta bestond.

Misschien klinkt ook bij u de club D.V.V. Delft wat nieuw in de oren, deze club bestaat toch in november alweer 109 jaar en na een paar jaar afwezigheid van een standaardelftal zijn zij vorig seizoen weer gestart in de 5e klasse Zaterdag.

D.V.V. Delft slaagde er de afgelopen twee zaterdagen niet in om VCS en SEP genoeg weerstand te bieden.
Zij zullen dus erg gedreven zijn om de “0” punten uit de stand weg te poetsen.

SV Loosduinen won de eerste 2 bekerwedstrijden. Respectievelijk werd er met 1-4 gewonnen bij SEP en afgelopen week werd de thuiswedstrijd met 7-0 gewonnen van VCS.
Afgelopen dinsdag werd er in Schipluiden geoefend tegen 3e klasser V.V. Schipluiden, een graadmeter om te kijken hoe ver we nu daadwerkelijk zijn. Ondanks vele kansen werd er met 1-0 verloren. Het spel was goed maar het vizier stond niet op scherp en het ontbrak aan geluk, want ondanks de vele kansen werd er deze wedstrijd niet gescoord door ons eerste elftal.
Aan de werklust ontbrak het ieder geval niet.

Na iets te zijn afgekoeld door het weer, wordt het zaterdag weer een mooie zonnige dag om D.V.V. Delft te verwelkomen en er een mooie wedstrijd van te maken.U komt toch ook om 14.30 uur ons vlaggenschip aanmoedigen?
Ook is onze Pupil van de Week weer aanwezig. Deze keer is het Kasper de Groot die de aftrap mag nemen!
De wedstrijdsponsor is aanstaande zaterdag: KRENS-ICT BEHEER

Als u iets eerder op Sportpark Madestein aanwezig kunt zijn, dan kunt u ons tweede aanmoedigen in de derby tegen PGS/Vogel 2. Zij starten om 12.00 uur.

Team Wedstr. Winst Gelijk Verlies Punten DPV DPT Doelsaldo
SV LOOSDUINEN 2 2 6 11 1 10
SEP 1 2 1 1 3 9 8 1
VCS 1 2 1 1 3 3 8 -5
dvv Delft 1 2 2 0 5 11 -6


ING Logo Oranje