Ook deze zaterdag mochten de mannen van JO8-1 weer aantreden voor een potje voetbal. Dit keer waren het de kraaien uit de Bosjes van Pex die op bezoek kwamen om te proberen de punten weg te kapen uit Loosduinen. De weersomstandigheden waren wederom gunstig en iedereen was er klaar voor.
Met de razende reporter als scheidsrechter begon JO8-1 vol goede moed aan de titanenstrijd. Maar al snel kwamen de mannen erachter dat HBS en tegenstander van formaat was. In het eerste bedrijf viel het op dat de HBS-ers individueel goed waren en dat er bovendien goed samengespeeld werd. Zodra S.V.  Loosduinen de bal had werden al onze mannen strak gedekt. Dit resulteerde al snel in een grote achterstand.
Voor de tweede helft was de opdracht: geen dubbele cijfers tegen krijgen en proberen om in ieder geval één doelpunt te scoren. Wat zeker als compliment mag worden gegeven is dat de mannen allen tot het einde van de wedstrijd bleven doorzetten.Luuk probeerde tevergeefs door de verdediging te slalommen maar werd steeds afgestopt door de fysiek sterkere verdedigers van HBS. Bjorn, Djace en Djani vochten als leeuwen op het middenveld en Kian, gastspeler Sam en Naud lieten zich in onderlinge duels niet snel foppen door de flitsende kapbewegingen van de tegenstander. Laatstgenoemde kwam door een stevige rush naar voren nog oog in oog te staan met de keeper van HBS maar moest toezien dat de keeper de bal buiten de lijnen kon tikken. Die ene goal voor S.V. Loosduinen wilde er gewoonweg niet in.
Vlak voor tijd kon onze keeper Jesper niet voorkomen dat er alsnog de dubbele cijfers op het scorebord verschenen. Jesper moest veel ballen uit het net grabbelen terwijl hij best een goede pot speelde en ook doelpunten voorkomen heeft. Al met al een wedstrijd waarin wij hebben gezien dat je soms moet accepteren dat de tegenstander even net iets beter is of net iets beter met de kansen omspringt.
Volgende wedstrijd weer volop kansen…laten wij daar weer naar uitkijken.

De razende reporter.