De week van 7 tot en met 14 oktober staat in het teken van de scheidsrechter. Tijdens de Week van de Scheidsrechter wordt er extra aandacht besteed aan één van de meest waardevolle krachten binnen het amateurvoetbal. De scheidsrechters maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

Het jaarlijks terugkerende initiatief van de KNVB om de scheidsrechters in het zonnetje te zetten wordt natuurlijk ook dit jaar weer door S.V. Loosduinen omarmt. Daarom willen we al onze leden vragen om komend weekend de scheidsrechter extra te bedanken voor het fluiten van de wedstrijden.

Als club zijnde mogen we trots zijn op de wekelijkse inzet van onze scheidsrechters, zonder hen is het niet mogelijk om week in, week uit als voetballiefhebber van het spelletje te genieten.

Onze vaste clubscheidsrechters George Gräper, John Wolff, Raymond Krens, Hans de Korte, Willem Heesakkers, Dennis de Liefde, Frank Coenraad, William Boes en natuurlijk Linda Blanken nodigen wij uit om a.s. zaterdag 13 oktober in de rust van de wedstrijd S.V. Loosduinen 1 – Wanica Star 1, rond 15:15 uur, aanwezig te zijn in de bestuurskamer.
Bij verhindering graag bericht voor a.s. vrijdag 12:00 uur via het mailadres: secretaris@svloosduinen.nl

Scheidsrechters bedankt!

Namens het bestuur van S.V. Loosduinen,
Dick Hartman (secr.)