De kerstdagen weer achter de rug, ik hoop dat iedereen hiervan heeft kunnen genieten. Nu weer op naar de jaarwisseling, waarna in het nieuwe jaar 2019 de bal weer gaat rollen als wij aan de tweede seizoenshelft gaan beginnen.

Hierbij wil ik meedelen dat er per 1 januari 2019 wijzigingen zijn in de jeugdtrainersstaf.

Na 5 mooie en intensieve jaren in de Jeugd heeft John Wolff besloten te stoppen als hoofdtrainer van de bovenbouw. Hij heeft zich in die jaren met hart en ziel ingezet voor onze jeugd, want als John ergens voor gaat, dan doet hij dat met de volle 100%. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk en het was een genot om met hem te kunnen samenwerken. Bedankt John!
Zijn vertrek betekent dat wij een andere invulling moesten geven aan onze trainersstaf. De volgende constructie is hier uit voort gekomen:
Maurice Rampaart, al actief als jeugdtrainer in de bovenbouw en sinds het begin van dit seizoen ook als hoofdtrainer van de onderbouw, zal als opvolger van John doorschuiven naar de positie van hoofdtrainer van de bovenbouw. Daarnaast blijft hij ook actief als (veld)trainer.
Voor de positie van hoofdtrainer van de onderbouw kan ik met veel plezier en vertrouwen aankondigen dat deze functie gaat worden ingevuld door Rutger Hartman. Wij kennen Rutger natuurlijk al als de gedreven trainer bij de JO11 en ik ben erg blij dat hij als jonge trainer deze rol als hoofdtrainer wil oppakken. Daarmee heten wij Rutger ook welkom in de Technische Commissie van de Jeugd.

Rest mij op dit moment om iedereen een goede jaarwisseling toe te wensen en wij zien elkaar weer bij de start van de tweede seizoenshelft.
John bedankt nogmaals voor de mooie jaren, ik weet zeker dat wij jou nog regelmatig op onze SV gaan zien! Maurice en Rutger heel veel succes en plezier in jullie nieuwe rol binnen de jeugdtrainersstaf!

Met vriendelijke groet,
Hans Koningen
TC Jeugd