omslag-blauwwitter2015
Dit is het eerste clubblad in het nieuwe jaar met o.a. een terugblik op de Nieuwjaarsactiviteiten, waaronder de nieuwjaarstoespraak van onze voorzitter Edwin van der Heiden. En we wensen iedereen natuurlijk (nogmaals) een gezond en sportief 2017 toe!

Na geslaagde evenementen zoals het Oliebollentoernooi, het Nieuwjaarstoernooi voor de jeugd en het klaverjassen voor de ouderen, rolde afgelopen zaterdag de bal toch weer voor veel zeven- en elftallen voor de competitie, … maar deze week slaat ook Koning Winter (voor even) toe. Waarschijnlijk kan er a.s. zaterdag wel worden gevoetbald, zeker op ons kunstgrasveld, maar niets is zo veranderlijk als het weer! Met sneeuw en ijzel mag helaas ook dit veld niet worden gebruikt!

Afgelopen weekeinde verbleef de A-selectie met kader in een winters Mierlo. Na een training en een gezellige vrijdagavond, een boswandeling op de zaterdagmorgen, veel gesprekken, een oefenwedstrijd, een stapavond, werd zondag, na het ontbijt, rond het middaguur, weer aan de terugreis begonnen. Teruggekeken kan worden op een geslaagd weekeinde waar de basis is gelegd voor de tweede seizoenshelft die voor het eerste elftal volgende week weer begint tegen de nummer 14, SEV in Leidschendam. Een wedstrijd die zeker niet mag worden onderschat! Voor het tweede elftal start de competitie pas weer op zaterdag 18 februari 2017.

Deze week wordt door het vlaggenschip nog geoefend tegen vierde klasser Hercules (dinsdag) en komende zaterdag bij vierde klasser RAS aan de Alberdastraat. Daar spelen zaterdag ook de elftallen JO19 en JO17 van S.V. Loosduinen (voor)wedstrijden tegen de jeugd van RAS. Zie verder het wedstrijdprogramma in dit clubblad voor de komende weken

Blauwwitter nr. 11 kunt u HIER bekijken en/of downloaden. De huidige stand van de Vijfjeslijst kunt u HIER bekijken.

Moeite met het openen van de Blauwwitter in je browser? Klik met je rechter muistoets op de link en kies voor ‘opslaan als’ om de Blauwwitter op te slaan op je PC of tablet.