Jeugdkampen

Voor bijna alle jeugdspelers en begeleiders is het jeugdkamp een hoogtepunt van elk voetbalseizoen. Sinds jaar en dag gaat de jongste jeugd van S.V. Loosduinen op een 3-daags jeugdkamp vol met sport- en spel.

Het merendeel van ons jeugdbestuur, jeugdleiders en jeugdtrainers zijn zelf als jong voetballertje op zo’n kamp geweest en/of gaan al jaren mee als begeleiding. Op deze manier hebben we jaarlijks een zeer ervaren groep begeleiders die in staat zijn om van elk jeugdkamp een belevenis te maken voor elk jeugdlid. Met erg veel plezier zullen ze graag eens met u praten over hun ervaringen van deze jeugdkampen.

Natuurlijk maken we ook veel foto’s en zelfs (live) filmbeelden tijdens het jeugdkamp. Voor de spelertjes en hun begeleiders een leuke herinnering en voor u om te zien wat uw zoon of dochter allemaal gedaan heeft tijdens zo’n jeugdkamp.

Voor de oudere jeugd staat jaarlijks een sportief weekend in het buitenland op het programma. Gekozen wordt voor een jeugdherberg in Duitsland of België en wordt er altijd getracht ook deel te nemen aan een jeugdtoernooi en wordt er een wedstrijd gespeeld tegen de lokale voetbalvereniging.

Het jeugdkamp van 2019  voor de JO8 tot en met JO15 zal plaatsvinden van 19 april t/m 21 april a.s.

Meer informatie en inschrijfformulieren volgen z.s.m.