Nordic Walking

Bij S.V.Loosduinen kunnen Senioren (50+) onder deskundige leiding deelnemen aan Nordic Walking.
Het is een sportactiviteit binnen de afdeling Senior Actief van de voetbalvereniging S.V.Loosduinen. Met Senior Actief willen we bereiken dat mensen op een veilige manier (weer) aan sport gaan doen en hieraan blijven deelnemen.

Lopen in groepsverband is een goede stimulans om aan sport te doen. Samen onder begeleiding met andere mensen aan Nordic Walking doen in een ontspannen en gezellige sfeer.

Deelnemers aan Nordic Walking zijn “Senior Actief-lid” van de vereniging SV Loosduinen en kunnen gebruik maken van de faciliteiten van de vereniging.

Nordic Walking
Is een ideale fitnessactiviteit, waaraan iedereen kan meedoen. Het is een prettige manier om in de buitenlucht te werken aan conditie en welzijn. Deze uit Finland overgewaaide bewegingsactiviteit wordt het “nieuwe wandelen”genoemd. Het is een intensieve vorm van wandelen met behulp van carbon fiberstokken, zogenaamde poles. Nordic Walking is veilig, plezierig en geschikt voor senioren.

Het is een ideale bewegingsactiviteit voor:
• gewichtsvermindering
• fysieke fitheidverbetering
• training van uithoudingsvermogen
• het verminderen van spanning in nek- en schoudergebied

Kosten
Voor het juiste contributiebedrag klik u HIER.
Houders van een ooievaarspas krijgen 50% korting op de contributie.

Bent u niet in het bezit van Nordic Walking stokken, deze worden gratis ter beschikking gesteld.

Tijden Nordic Walking
Vrijdag van 09.45 tot 10.45 uur
Vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur

Verenigingsjaar
Een seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Gedurende het seizoen kunt u zich altijd aanmelden. Afhankelijk van het moment van aanmelden zal de contributie het restant zijn van het aantal maanden tot 30 juni, gerekend vanaf de volgende maand na de aanmeldingsdatum.

Er worden geen trainingen/lessen gegeven tijdens de schoolvakanties er is dan wel gelegenheid tot vrij wandelen.

AANMELDFORMULIER
aanmeldform NW en WF 01062018

Op vrijdag 13 maart 2009 heeft S.V. Loosduinen uit handen van Ria van Velzen (oud-topzwemster) de Ouderensportstimuleringsprijs Den Haag 2009 mogen ontvangen vanwege de oprichting van Nordic Walking bij S.V. Loosduinen.