Gevonden voorwerpen

Waar veel gesport wordt, is de kans aanwezig dat er bepaalde sportkleding wordt vergeten in de kleedkamer, per abuis in een andere sporttas belandt of simpelweg wordt achtergelaten op het sportveld.

Onze heren van de Onderhoudscommissie vinden elke week weer o.a. vele kledingstukken, scheendekkers en voetbalschoenen. Dat hier ook regelmatig grotere maten bij zitten zal u niets verbazen.

Deze aangetroffen ‘gevonden voorwerpen’ worden door de Onderhoudscommissie veilig opgeborgen achter slot en grendel om de kans te vergroten dat de gevonden voorwerpen weer netjes bij de rechtmatige eigenaar terechtkomen.

Heeft u, of uw zoon of dochter, een kledingstuk, voetbalschoen of wat dan ook verloren op ons sportpark Madestein? Neem dan contact op met het jeugdbestuur via onderstaand formulier.

Om uw vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden dient u de volgende gegevens in het formulier duidelijk te omschrijven.

  • Wat bent u kwijt?
  • Welke merk, maat en kleur heeft het kledingstuk of de voetbalschoen?
  • Wanneer heeft u het verloren/vergeten?
  • Weet u nog in welke kleedkamer of welk veld het is vergeten?

Na ontvangst van uw email zal de Onderhoudscommissie op zoek gaan naar uw verloren voorwerp. Indien uw voorwerp wordt aangetroffen zal per email contact met u worden opgenomen.

LET OP! Het gaat hier uitsluitend om voorwerpen die op ons eigen complex in het ongerede zijn geraakt. Voor voorwerpen die bij uitwedstrijden verdwenen zijn, dient u zélf contact op te nemen met de betreffende vereniging.