Vrienden van S.V. Loosduinen

Het ontstaan van de Vrienden van S.V. Loosduinen:

Een aantal jaren geleden is er door Arie Weijsenfeld en Gerrit Kanters het zeer goede initiatief genomen om te komen tot het gezelschap “de vrienden van S.V. Loosduinen”. Het doel van dit gezelschap is om geld te genereren voor ondersteuning van projecten in het algemeen belang van de S.V. Loosduinen.
Rond het jaar 2012 is dit mooie initiatief in handen gekomen van de sponsorcommissie en zijn de leden verder gegaan met het werven van ‘nieuwe vrienden’.

De gelden die beschikbaar kwamen zijn ten goede gekomen van de Jubileumcommissie ter gelegenheid van ons 75-jarig bestaan maar ook voor langdurig zieke leden van onze vereniging of bij bijvoorbeeld een overlijden.
In het voorjaar van 2013 is er een groepje van 4 mensen opgericht die, in samenspraak met het bestuur en het jeugdbestuur, gaat bepalen aan welke zaken de ontvangen gelden besteed gaan worden. Deze groep zal verantwoording afleggen van de ontvangen gelden en aan welke doelen deze gelden zijn besteed.

Hoe wordt ik een ‘Vriend van S.V. Loosduinen’?
De leden van de ‘Vrienden van S.V. Loosduinen’ betalen 50 Euro per seizoen of een veelvoud daarvan. Om je interesse voor een lidmaatschap kenbaar te maken kun je onderstaand formulier gebruiken of maak je interesse kenbaar bij één van onze bestuursleden.

Waar gaat het geld van de vrienden naar toe?
De 4 afgevaardigden van de “Vrienden van S.V. Loosduinen” (Sandra Batens, Anton Habes, Peter Meijer en Edwin van der Heiden) hebben in onderling overleg bepaald dat de eerste gelden van de ‘Vrienden van S.V. Loosduinen’ besteed zal worden aan het ‘oppimpen’ van de kantine. Enige tijd gelden is begonnen met een fotowand in onze kantine en binnen afzienbare termijn zullen er meerdere veranderingen komen om onze kantine een meer ‘Loosduins voetbaltintje’ te geven.
Mocht er voldoende geld beschikbaar zijn dan behoort wellicht een nieuwe vloer in de kantine tot de mogelijkheden.

Vrienden van S.V. Loosduinen denken actief mee
Leden van de ‘Vrienden van S.V. Loosduinen’ kunnen actief meedenken om het beschikbare geld te gebruiken voor zichtbare verbeteringen binnen onze vereniging. Via onderstaand formulier kunnen zij hun ideeën ventileren of delen ze hun idee met de vier afgevaardigden van de ‘Vrienden van S.V. Loosduinen’.

Doe jij ook mee?
Wordt ook lid van de Vrienden van S.V. Loosduinen. Vul onderstaand formulier in om je interesse kenbaar te maken en er wordt spoedig contact met je opgenomen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]