Word “Vriend van S.V. Loosduinen” en steun onze mooie club!

Alweer 10 jaar geleden is door een aantal leden het mooie initiatief genomen om te komen tot het gezelschap “De Vrienden van S.V. Loosduinen”. Het doel van “De Vrienden” is om ieder seizoen een mooi bedrag bij elkaar te sparen voor financiële ondersteuning van projecten in het algemeen belang van S.V. Loosduinen. Dit gaat om projecten waarvoor andere budgetten, afkomstig uit onder andere contributies en sponsoring, tekort schieten zoals bijvoorbeeld het opknappen van ons clubgebouw.  Er is door de jaren heen een bijdrage geleverd aan de aanschaf van de fotowand in onze kantine (2013), de twee parasols op het terras (2014, samen met een bijdrage van Arie Molenkamp Sr.), de nieuwe geluidsset van de Activiteiten Commissie (2018) en dit jaar aan de opknapbeurt van de kantine. Daarnaast wordt het budget van de “Vrienden” ook gebruikt voor bloemstukken en rouwadvertenties t.b.v. langdurig zieken en overleden leden van onze vereniging. Het geld van “De Vrienden” kan de club hard gebruiken en wordt daarom zo goed mogelijk besteed.

Waar gaat het geld van “De Vrienden” naar toe?
Aan welke toekomstige projecten het geld van “De Vrienden” wordt besteed bepaal je zelf. Alle “Vrienden” kunnen ideeën aandragen. Daarnaast kan ook vanuit het (Jeugd) Bestuur en de verschillende commissies een verzoek worden gedaan op het “Vrienden” budget. Richtlijn is dat per seizoen 60% van het budget wordt besteed aan algemene projecten. Daarnaast is 20% voor de jeugd beschikbaar en 20% voor de senioren. Waar ons geld daadwerkelijk aan wordt uitgegeven, wordt bepaald door de commissie van afgevaardigden van “De Vrienden van S.V. loosduinen”. Deze commissie zal ieder seizoen verslag uit gaan brengen over de stand van zaken en verantwoording afleggen over de gemaakte uitgaven van “De Vrienden van S.V. Loosduinen”.  Daarnaast is ons doel om het aantal “Vrienden” alleen maar verder te laten toenemen.

Hoe word ik “Vriend van S.V. Loosduinen”?
Door de jaren heen heeft zich al een mooi gezelschap “Vrienden” gevormd. Dit is ook altijd te zien geweest op het “Vrienden” bord in de kantine. Heel veel dank hiervoor! We hopen dat jullie ook in deze bijzondere tijd en de komende jaren “Vriend van S.V. Loosduinen” blijven. Vul hiervoor opnieuw je gegevens in via onderstaande link.

Ben je nog geen “Vriend van S.V. Loosduinen”, maar wil je dit wel graag worden? Meld je dan via onderstaande link aan. Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een e-mail met een betaalverzoek. Per seizoen zal een bijdrage van (minimaal) €50,- worden gevraagd, zal je naam te zien zijn op het “Vrienden” bord en ontvang je een officieel “Vrienden” certificaat. Door dit te doen, steun je de club en kunnen er nog meer mooie projecten worden opgepakt. Heb je vragen of ideeën, klik op onderstaande link en vul het formulier in.

We hopen je als nieuwe “Vriend van S.V. Loosduinen” te kunnen verwelkomen!

Alvast bedankt namens de afgevaardigden,

Anton Habes, Edwin van der Heiden, Pieter Blanken

Word nu vriend van S.V. Loosduinen

    Naam:*

    E-mailadres:*

    Gewenste naam op bordje:*

    Vragen en/of ideeën: