omslag-blauwwitter2015
Veel afgelastingen de laatste twee weken. Niet van het kunstgrasveld, al kan een wedstrijd op dit veld wel worden afgelast als de bespeling gevaarlijk is (glad), zoals kortgeleden het geval was bij rijp op het veld. De grasvelden waren door de vorst te hard en daardoor gevaarlijk en bij dooi is bespeling door de gemeente niet toegestaan. Zaterdag 25 februari en 4 maart a.s. zijn inhaaldagen voor de KNVB. De kans is dus groot dat afgelaste wedstrijden naar deze data gaan.

Het eerste elftal kende een valse start van de hervatting van de competitie. In Leidschendam was hekkensluiter SEV de betere ploeg en won verdiend met 3-0. Twee ‘zware’ wedstrijden wachten nu! Komende zaterdag komt de nieuwe koploper KMD uit Wateringen, want ook Die Haghe verloor, naar sportpark Madestein. Een goed resultaat is gezien de stand op de ranglijst van groot belang. In de uitwedstrijd verdiende de ploeg van Richard Douw en Patrick Puister minimaal één punt, maar verloor het nipt met 2-1. Volgende week wacht de derby tegen en bij Die Haghe.

S.V. Loosduinen 4 kan dit misschien wel voor een primeur gaan zorgen, want nog nooit behaalde een seniorenteam de finale van het KNVB bekertoernooi. Op dinsdagavond 7 februari 2017 spelen zij in de vierde ronde van de KNVB beker thuis tegen DWO 8. U bent welkom!

En belangrijk nieuws kwam er vorige week van de KNVB. Vanaf het volgende seizoen start het amateurvoetbal start met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillenvoetballers. Meer informatie hierover elders in dit clubblad.

Blauwwitter nr. 12 kunt u HIER bekijken en/of downloaden. De huidige stand van de Vijfjeslijst kunt u HIER bekijken.

Moeite met het openen van de Blauwwitter in je browser? Klik met je rechter muistoets op de link en kies voor ‘opslaan als’ om de Blauwwitter op te slaan op je PC of tablet.