omslag-blauwwitter2015
Vorige week zaterdag kon er wel worden gevoetbald op ons complex. S.V. Loosduinen 1 verloor nipt met 0-1 van koploper KMD. Afgelopen zaterdag was voetballen helaas niet mogelijk, maar leverde wel een mooi winterplaatje op. Gehoopt werd dat rond het middaguur de dooi intrad en het kunstgrasveld wel weer bespeelbaar was. Helaas Koning Winter bleef heersen en alle wedstrijden werden afgelast. Hoewel dit voor de wedstrijd van het eerste elftal lang onzeker was. Die Haghe wilde graag de derby ‘achter de duinen’ spelen. Een aantal vrijwilligers ging, eerst op het kunstgrasveld en later op het grasveld, aan de slag met blazers, maar toen de consul toestemming gaf en de scheidsrechter uit Bodegraven al onder weg was besloot de KNVB rond 12:00 uur toch het gehele programma af te lassen! De derby staat nu voor zaterdag 4 maart op het programma!

Vorige week dinsdag won S.V. Loosduinen 4 de bekerwedstrijd thuis tegen DWO 8 met 4-1 en speelt nu zaterdag 25 februari in Warmond in de vijfde ronde tegen S.V. Warmunda 1, zaterdag, spelend in de reserve achtste klasse. Het behalen van de finale zal geen primeur zijn voor onze vereniging, zoals de vorige keer werd vermeld. In het seizoen 2007 – 2008 speelde het toenmalige S.V. Loosduinen 3 de finale tegen Ter Leede! Maar weer een ronde verder is al een knap resultaat.

Komende zaterdag speelt S.V. Loosduinen 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Quick Steps. Een echte ‘zespuntenwedstrijd’, met na afloop een muzikale derde helft en voor S.V. Loosduinen 2 begint eindelijk ook weer de competitie! Zij spelen thuis tegen FC ’s-Gravenz. 5.

Blauwwitter nr. 13 kunt u HIER bekijken en/of downloaden. De huidige stand van de Vijfjeslijst kunt u HIER bekijken.

Moeite met het openen van de Blauwwitter in je browser? Klik met je rechter muistoets op de link en kies voor ‘opslaan als’ om de Blauwwitter op te slaan op je PC of tablet.