omslag-blauwwitter2015

Zaterdag 18 februari jl. waren er achttien wedstrijden, met wisselende resultaten. Zo verloor het eerste elftal de belangrijke wedstrijd tegen Quick Steps met 0-3. Het tweede elftal hervatte de competitie met een knappe 3-2 zege op de jongens uit het ‘Breeje Durp’.

Afgelopen zaterdag was het programma door de voorjaarsvakantie en het carnaval een stuk kleiner. Slechts twee thuiswedstrijden, waarvan er één ook nog werd gestaakt door ‘wangedrag’ van de tegenstander. S.V. Loosduinen 4 leverde, gesteund door veel S.V. Loosduinen supporters, een knappe prestatie door met 1-2 te winnen van en bij Warmundia 1, zaterdag, in Warmond. Het elftal zit nu bij de laatste acht van het KNVB bekertoernooi! Op de site van Warmundia waren er complimenten voor de Blauwwitten. Al met al kunnen we terug kijken op een sportieve en leuke wedstrijd. Na afloop was het een gezellige drukte in ons clubhuis. Met vooral Haagse liederen gezongen door de vaste supportersschare van Loosduinen. Zo zou voetbal altijd moeten zijn.

A.s. zaterdag staan de door de sneeuw afgelaste wedstrijden van zaterdag 11 februari jl. op het programma. Met o.a. de derby “achter de duinen” Die Haghe 1 – S.V. Loosduinen 1. Steun van veel Loosduiners kan het elftal van Richard Douw en Patrick Puister, ook gezien de stand op de ranglijst, daarbij zeker gebruiken! Totaal a.s. zaterdag zeven thuis- en negen uitwedstrijden voor onze elf- en zeventallen.

Tot slot vervelend nieuws. In de nacht van zondag op maandag jl. kreeg ons complex bezoek van drie jongelingen die schade hebben aangericht aan onze eigendommen. Aangifte is gedaan en ook zijn camerabeelden overdragen aan de politie.

Blauwwitter nr. 14 kunt u HIER bekijken en/of downloaden. De huidige stand van de Vijfjeslijst kunt u HIER bekijken.

Moeite met het openen van de Blauwwitter in je browser? Klik met je rechter muistoets op de link en kies voor ‘opslaan als’ om de Blauwwitter op te slaan op je PC of tablet.