omslag-blauwwitter2015

Na drie nederlagen op rij en geen doelpunten kwam vorige week de ommekeer in de resulaten van het eerste elftal. Bij koploper Die Haghe werd knap gelijkgespeeld (3-3). Er had zelfs meer ingezeten! Afgelopen zaterdag werd nipt, maar knap met 1-0 gewonnen van de studenten uit Delft, Ariston’80, voor zaterdag de nummer vier op de ranglijst.

Het tweede elftal heeft inmiddels vier wedstrijden op rij gewonnen aan gaat ongeslagen aan de leiding voor de tweede periode. Zit er, net als vorig jaar, ook nu weer nacompetitievoetbal aan te komen voor het elftal van Fred Rijnenberg en zijn jongens? Het derde elftal is na de nederlagen tegen Die Haghe en Duindorp teruggevallen naar de vierde plaats. Het vierde elftal zit bij de laatste acht voor de beker en speelt volgende week zaterdag, na de wedstrijd S.V. Loosduinen 1- Schipluiden in, op het hoofdveld om 16:15 uur, de topper tegen de concurrent Lyra 12, een ploeg waarmee zij samen op kop gaan.

Veteranen 1 lijkt afgehaakt in de kampioensrace. Bij de jeugd strijden JO17-1, JO15-1 en JO9-4 nog om de bovenste plaats! In het Haaglandenvoetbal toernooi plaatste het eerste elftal zich door een 1-3 zege op vierde klasser Semper Altius voor de tweede ronde en treft daarin op dinsdag 21 maart a.s. om 20:00 uur thuis buurman en tweede klasser GDA zondag, een mooie burenstrijd voor een plaats in de derde ronde!

Komende zaterdag speelt het elftal van Richard Douw en Patrick Puister (volgend seizoen trainer bij Erasmus) in Maasland tegen MVV’27, de nummer zeven. Het verschil is slechts vijf punten. Bij winst kan de weg verder omhoog worden ingeslagen, ver weg van de onderste plaatsen. Het tweede elftal gaat op bezoek bij de nummer laatst SC Monster 3. Komende zaterdag negen thuiswedstrijden en tien uitwedstrijden. Jammer, dat het mooie lenteweer zaterdag al weer voorbij is, is de verwachting nu. Veel regen wordt voorspeld!

Blauwwitter nr. 15 kunt u HIER bekijken en/of downloaden. De huidige stand van de Vijfjeslijst kunt u HIER bekijken.

Moeite met het openen van de Blauwwitter in je browser? Klik met je rechter muistoets op de link en kies voor ‘opslaan als’ om de Blauwwitter op te slaan op je PC of tablet.