De afgelopen drie weken werd er volop gevoetbald bij S.V. Loosduinen. Naast de competitie-wedstrijden vond Tweede Paasdag ook weer een geslaagd thuistoernooi plaats voor onze jeugd. Hiervan volgen er de komende weken nog een aantal, zie hiervoor de toernooikalender.

Bij de jeugd was ook het eerste kampioenschap te vieren. JO15-1 speelde in een spannende wedstrijd gelijk tegen en bij DUNO, maar dit ene punt was genoeg voor de titel. Het verslag is te lezen in dit clubblad, maar ook op de website, waar veel foto’s staan van deze wedstrijd en de festiviteiten na afloop. De JO9-4 kwam daar deze week ook nog bij! Beide teams zochten volgens onze traditie ook de sloot op! Feest was het ook bij de bekerwedstrijd van S.V. Loosduinen 4 vorige week. Na een 2-2 gelijk spel tegen Soccer Boys 8 werd de strafschoppenserie met 4-1 gewonnen en plaatste het elftal zich voor de halve finale voor de KNVB beker. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 29 april om 17:00 uur (onder voorbehoud) thuis tegen VFC 7 uit Vlaardingen.

Het eerste elftal verloor van VV Maasdijk en van VV Naaldwijk en is inmiddels afgezakt naar plaats twaalf , een plaats die na 24 wedstrijden na-competitievoetbal gaat inhouden, maar er zijn nog vier finale wedstrijden te gaan! Te beginnen a.s. zaterdag thuis tegen buurman GDA! Daarna volgen nog een uitwedstrijd tegen S.V. Houtwijk, een thuiswedstrijd tegen Verburch en tot slot op 13 mei VELO uit! Alles is dus nog mogelijk, maar het elftal van Richard Douw heeft zeker de punten hard nodig de komende weken om ook het volgende seizoen te spelen in de derde klasse. Het tweede elftal verloor ook tweemaal op rij en is nu uitgeschakeld voor nacompetitievoetbal voor promotie.

Naast het voetballen werd er met Pasen ook gekaart bij S.V. Loosduinen en zijn de Wandel Fit en Nordic Walking groepen ook weer actief bezig vanaf ons complex. Komende zaterdag gaat een deel van onze jeugd op kamp en is er ook de derby van het vlaggenschip tegen GDA. Een belangrijke wedstrijd, waarin onze spelers zeker uw steun kunnen gebruiken! En met na afloop ook weer een muzikale derde helft! Zie verder het wedstrijdprogramma, met ook veel thuis- en uittoernooien!

Blauwwitter nr. 17 kunt u HIER bekijken en/of downloaden. De huidige stand van de Vijfjeslijst kunt u HIER bekijken.

Moeite met het openen van de Blauwwitter in je browser? Klik met je rechter muistoets op de link en kies voor ‘opslaan als’ om de Blauwwitter op te slaan op je PC of tablet.