omslag-blauwwitter2015
Weinig wedstrijden de afgelopen zaterdagen. Vorige week verlies voor het vlaggenschip in Naaldwijk met de duidelijke cijfers 3-0, maar het eerste tegendoelpunt viel pas na 75 minuten en de overige twee doelpunten  in blessuretijd. Hopelijk is de blessuregolf voorbij en kan het elftal de weg omhoog gaan vinden de komende weken met wedstrijden tegen Maasdijk (29-10), Ariston’80 (05-11) en de derby tegen en bij GDA (12-11). Dit geldt ook voor het tweede elftal, dat vorige week knap met 1-2 won bij KMD 2. A.s. zaterdag wachten weer twee belangrijke thuiswedstrijden voor de A-selectie, om 14:30 uur het eerste elftal tegen VV Maasdijk en om 12:00 uur S.V. Loosduinen 2 tegen HVC’10/2, een bekende tegenstander uit de nacompetitie van het afgelopen seizoen……

Bij de jeugd de afgelopen weken twee geslaagde lichttoernooien op zaterdagavond. Komende zaterdag start eindelijk de competitie bij de jeugd, voor de indelingen, zie www.voetbal.nl met een derde JO13 elftal en waarschijnlijk binnenkort met een JO07 team!

Vrijdag 28 oktober a.s. is het weer Halloween bij S.V. Loosduinen. Zie de poster in dit clubblad en de intekenlijst in het clubgebouw. Verder graag uw aandacht voor de komende Ledenvergadering, woensdag 16 november om 20:00 uur in ons clubgebouw. Tot slot, goed nieuws, de lichten branden weer op veld 4 en op het oude hoofdveld van ADS. Een schema voor bespeling van de Madestein verenigingen volgt!

Blauwwitter nr. 5 kunt u HIER bekijken en/of downloaden. De huidige stand van de Vijfjeslijst kunt u HIER bekijken.

Moeite met het openen van de Blauwwitter in je browser? Klik met je rechter muistoets op de link en kies voor ‘opslaan als’ om de Blauwwitter op te slaan op je PC of tablet.