omslag-blauwwitter2015
Woensdag 16 november jl. vond de jaarlijkse Ledenvergadering plaats. Ruim veertig leden waren hierbij aanwezig. Voor de afwezigen, u vindt elders in dit clubblad een verslag(je) aan!

Nog vier zaterdagen en dan vangt de winterstop aan. Tot op heden zijn er, met ons nieuwe kunstgrasveld en de opgeknapte twee velden, nog geen afgelastingen geweest van wedstrijden op ons complex. En dat is in het verleden wel eens anders geweest!

Het vlaggenschip won vorige week de derby bij GDA overtuigend met 1-5, helaas verloor het tweede elftal die dag nipt van de koploper VDL 2 met 2-1. Verslagen zijn terug te vinden in dit clubblad.

Afgelopen zaterdag waren beide elftallen vrij. Komende zaterdag spelen zij thuis. Het eerste elftal ontvangt dan S.V. Houtwijk en dat is weer een derby! Het tweede elftal speelt thuis tegen V.V. Naaldwijk, waarvan een oud-trainer van S.V. Loosduinen nu de trainer is.

De AC is druk in de weer met een aantal activiteiten. Zo is komende zaterdag een muzikale derde helft na de wedstrijd van S.V. Loosduinen 1, is er op 30 november a.s. een Pieten-training, vindt op zaterdag 17 december 2016 de Kerstklaverjas plaats, zijn er op zaterdag 7 januari 2017 Nieuwjaars- activiteiten, loop, wedstrijd en receptie en op zaterdag 14 januari 2017 is weer de traditionele klaverjasmarathon. Zie verder de verenigingsagenda!

Blauwwitter nr. 8 kunt u HIER bekijken en/of downloaden. De huidige stand van de Vijfjeslijst kunt u HIER bekijken.

Moeite met het openen van de Blauwwitter in je browser? Klik met je rechter muistoets op de link en kies voor ‘opslaan als’ om de Blauwwitter op te slaan op je PC of tablet.