omslag-blauwwitter2015
Nog twee zaterdagen voetbal en dan begint de winterstop! Komende zaterdag is er nog een volledig KNVB programma. Volgende week zaterdag staan er slechts een paar wedstrijden op het programma. De winter is voorlopig weer ver weg, maar de winterstop staat ons wel al te wachten. De feestdagen komen er aan, even geen voetbal, even tijd voor iets anders! Informatie over de jeugdtrainingen, rondom de feestdagen, leest u elders in dit clubblad.

De A-selectie heeft vrijaf van vrijdag 16 december t/m maandag 2 januari 2017. Dinsdag 3 januari 2017 begint de voorbereiding voor de tweede seizoenshelft.  Voor het eerste elftal begint deze weer op 28 januari 2017 weer begint, maar voor het tweede elftal pas op 11 februari 2017! Voor de overige elftallen gaat de bal op zaterdag 14 januari 2017 weer rollen voor de competities.

Zaterdag 7 januari 2017 worden alle leden verwacht op ons sportpark voor de Nieuwjaarswedstrijd tegen de oude Glorie van S.V. Loosduinen, gevolgd door de Nieuwjaarsreceptie. Om 13:00 uur mogen de sportievelingen ook al meedoen aan derde Nieuwjaarsloop van WIN door Madestein! Voor een overzicht van alle activiteiten, zie de verenigingsagenda!

S.V. Loosduinen 1 presteert goed de laatste weken. De afgelopen drie wedstrijden werden  gewonnen. Het elftal is daardoor flink gestegen in de stand in de derde klasse B en gaat zelfs aan de leiding in de tweede periode. Komende zaterdag de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft, de competitie is dan halverwege. Tegenstander is VELO zaterdag, een bekende uit de vierde klasse het vorige seizoen, met na afloop een gezellige muzikale derde helft,  met een zanger, in ons clubgebouw!

Blauwwitter nr. 9 kunt u HIER bekijken en/of downloaden. De huidige stand van de Vijfjeslijst kunt u HIER bekijken.

Moeite met het openen van de Blauwwitter in je browser? Klik met je rechter muistoets op de link en kies voor ‘opslaan als’ om de Blauwwitter op te slaan op je PC of tablet.