Alle wedstrijden en trainingen kunnen gelukkig de komende weken gewoon doorgaan. Vanaf zondag 14 november 2021 mogen we helaas geen toeschouwers meer ontvangen op Sportpark Madestein. Dat betekent dus dat alleen bestuursleden, sporters, begeleiders, scheidsrechters, rij-ouders en andere mensen in functie Sportpark Madestein mogen betreden.

Zie onderstaand het overzicht van de belangrijkste maatregelen op S.V. Loosduinen die voor bestuursleden, sporters, begeleiders, scheidsrechters, rij-ouders en andere mensen in functie gelden vanaf zondag 14 november 2021.

Overzicht maatregelen

Tijdens wedstrijden en trainingen mogen helaas geen toeschouwers/ouders aanwezig zijn op Sportpark Madestein. Sporters en personen in functie (e.g. bestuursleden, trainers, leiders, commissieleden, scheidsrechters, grensrechters, barvrijwilligers en rij-ouders max 1 per kind) mogen Sportpark Madestein wel betreden. Controle vindt plaats bij de hoofdingang. Doordeweeks na de trainingen worden sporters geacht direct huiswaarts te gaan.

Hieronder nog even de maatregelen m.b.t. het kantinebezoek op een rij.

  • De sportkantines vallen onder de regelgeving voor de horeca.
  • Voor horeca, zowel binnen als op buitenterrassen (eet- en drinkgelegenheden) is het coronatoegangsbewijs verplicht.
  • De horecavoorziening kan open tussen 06.00 uur ’s ochtends en 20.00 uur ’s avonds.
  • Zowel in de sportkantine als op het terras geldt dat men gebruik maakt van een vaste zitplaats (placering).
  • Vol is vol.
  • Om toegang te krijgen tot de kantine en het buitenterras is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs nodig.

Voor een afhaalpunt binnen geldt een uitzondering op de CTB-plicht: op voorwaarde dat gebruik van een mondkapje verplicht is en het afhaalpunt goed is afgescheiden, zodat de CTB-plichtigen zich niet mengen met mensen die afhalen.

Er zal worden gecontroleerd door vrijwilligers. Bedenk goed dat deze mensen S.V. Loosduinen helpen bij het handhaven van de maatregelen zodat we met z’n allen kunnen blijven sporten op Sportpark Madestein, dus het heeft geen zin om in discussie te gaan over nut en noodzaak van de maatregelen met deze mensen die het op vrijwillige basis doen.

  • Neem wel de basisregels in acht. Probeer zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Tijdens wedstrijden en trainingen geldt de 1,5 meter uiteraard niet.
  • De kleedkamers en douches zijn open. Hiervoor gelden dezelfde regels als bij het clubgebouw.

We proberen er alles aan te doen om zo leden zo veel en veilig mogelijk te laten sporten. Met de zeer waardevolle hulp en medewerking van vele vrijwilligers kunnen we voorlopig blijven voetballen op Sportpark Madestein!

Laten we het samen doen! Alvast heel veel dank voor jullie medewerking.