Van de hoek waar de klappen vallen naar het bekende tika taka voetbal. Het kan snel verkeren in de zaal. Nadat we de afgelopen weken ons puntentotaal al ruim verdubbeld hadden van drie naar zeven liep het vandaag ook weer op rolletjes. En dat alles door de grote uitblinker van de avond: Ron! Volgens de aanwezige toeschouwers in de zaal begon ons spel zelfs op zaalvoetbal te lijken. Dan leg je een aardig niveau op de mat hoor, zeker in de vijfde klasse onderbond is dat een quote die je niet vaak zal horen op de tribune.

Ging er dan niks fout deze avond? Ja tuurlijk wel want we kwamen zelfs met 0-1 achter. De mannen van ADIO (u weet wel van adio amore adiovan Jannes.. enfin) wisten ons met een lelijke counter te verrassen. Maar aangezien wij toen ook al een prima wedstrijd speelde werd er niet op elkaar gezeken maar bleven we op de zelfde manier door spelen. Aangezien ADIO maar over één wissel beschikte besloten wij volle pressie te spelen en de tegenstander zo snel mogelijk onder druk te zetten. Dit wierp zijn vruchten af toen Ron de 1-1 in de touwen schoot. Na een goede aanvallende actie van Rolf was het weer Ron die de 2-1 maakte.

zaal05-12-01

Aanvoerder Sjoerd gaf het goede voorbeeld door hoog druk te zetten.

Dit was tevens de ruststand. Aanvoerder Sjoerd hoefde niks te zeggen, behalve dat we vooral zo door moesten gaan. Het snelle druk zetten begon zijn vruchten af te werpen in de tweede helft, de tegenstander begon vermoeid te raken en wij kregen steeds meer kansen. Na een goede uitbraak was het dan ook Ron die de 3-1 wist te scoren.

Ook aanvoerder Sjoerd was nog dicht bij een doelpunt maar de wonderkeeper van ADIO wist er aardig wat uit te halen. Gelukkig was Ron wel zo scherp om een rebound binnen te schieten. Met een comfortabele voorsprong werden er door Rolf en Spaans ook de nodige hoogstandjes gedaan en was het ouderwetse Blauw Witte Barcelona weer goed op dreef. Helaas kwamen zij niet tot scoren maar jaaaa u voelt hem al aankomen, daar was onze Ron die weer de touwen wist te vinden.

zaal05-12-02

Marnix zet weer een nieuwe aanval op, doelpuntenmaker Ron is dan nog nergens te bekennen.

Uiteindelijk konden wij uitlopen naar een 7-3 overwinning door doelpunten van Ron en… oh nee volgens mij had alleen Ron gescoord. Nou door zeven doelpunten van Ron dus. Ondanks de zeven doelpunten van Ron was hij helaas niet de grote uitblinker, uiteraard was aanvoerder Sjoerd man of the match maar dit was een echte teamprestatie waarbij het hele team uitblinker was. Ron stond alleen op de goede plaats om de ballen in het netje te droppen.

zaal05-12-03

Onze keukenprinses Patries wist dat de mannen een zwaar weekend Manchester achter de rug hadden en zorgde voor de nodige vitamines.

Dan wil ik nog wel een compliment maken voor de tegenstander, de derde helft leek nog een pittige klus te worden. Waar normaal gesproken tegenstanders uit Zoetermeer zich niet laten zien in de kantine bleef ADIO behoorlijk lang hangen. Bij ons in het team waren er een aantal gasten net terug uit Manchester waardoor het drinken van bier iets zwaarder was dan op andere dagen. Uiteindelijk is de derde helft ook op karakter en mentaliteit binnen gehaald en kon er zelfs nog eentje met de jas aan gedaan worden.

S.V. Loosduinen zaal 1 – ADIO 3  7-3

Sporthal: Zuidhaghe

Toeschouwers: 7

Doelpunten: Ron(7)

Man of the match: Sjoerd ©