Ja hoor, we leven nog. De verslagen hebben jullie een tijdje moeten missen maar tegenwoordig moet ik echt werken op het werk. Ik loop zelfs flink achter op Dumpert dus dan weten jullie hoe laat het is! Want aan onze resultaten kan het niet liggen, daar valt behoorlijk positief over te schrijven. Nadat we vorig jaar als 2e zijn geëindigd zijn de verwachtingen voor dit seizoen hoog. Er werd nog stroef begonnen met een uitschakeling in de beker en 2 gelijken spelen maar daarna kwam de Loosduinse pieremegoggel weer ouderwets op stoom. Een nipte overwinning op Exact werd opgevolgd door een klinkende overwinning van 13-2 op Stanga.

Omdat er geen foto’s zijn van de laatste wedstrijd een paar GDPR proof foto’s uit het archief van Ralph, hier Pieter met slippa met swag doet

Vandaag stond de wedstrijd tegen ZVV Den Haag 36 op het programma, op voorhand een lastige tegenstander omdat ZVV Den Haag 28 best hoog op de ranglijst staat en wij niet compleet zouden zijn, Ron en Jos hadden aangegeven pas in de 2e helft te kunnen komen.

Uit het privé archief van Ralph: Ron ziet dat deze man geen gevaar gaat opleveren

Vanaf het begin van de wedstrijd lieten wij ZVV Den Haag 17 lekker de bal hebben en probeerden wij het centrum dicht te houden, dit werkte meer dan prima. ZVV Den Haag 41 kwam niet verder dan afstandsschoten en wij konden soms gevaarlijk uitbreken. Ons voordeel was dat wij snel op 0-1 kwamen waardoor wij de bal helemaal niet meer hoefden te hebben. Spaans onderschepte de bal en wist daarna heel koelbloedig te scoren, na afloop van de wedstrijd bleek ook wel waarom het zo makkelijk en koelbloedig ging, meneer had namelijk een etentje van werk. “Oké… misschien zijn er 2/3… 4/5 biertjes per ongeluk naar binnen gegaan tijdens het eten…”.

Uit het privé archief van Ralph: Ron legt aan voor de paal en Spaans bezegeld zijn liefde met de muur

Over de 1e helft valt verder niet heel veel te vermelden behalve dat wij een beetje ballen aan het tegenhouden waren. Oh ja, misschien kan ik nog wel iets over Ron zeggen, hij is altijd teleurgesteld omdat ik op de één of andere manier zijn doelpunten vergeet als hij scoort of dat ik van die wedstrijden nou net weer geen verslag schrijf. De oplettende lezer weet dan Ron pas bij de 2e helft zou komen maar gelukkig voor ons, het was een vrij inspannende wedstrijd, kwam rond vlak voor het eind van de 1e helft. Zo kon hij nog net twee minuten meedoen. De 1e bal op Ron was echt fantastisch, je voelde dat hier wat moois gingen gebeuren… alleen ging de bal onder Ron zijn voet door. Zo goed vriend? Heb je toch nog een keer een mooie rol in het verslag!

Uit het privé archief van Ralph: Waarom de tegenstander achter onze verdediging staat terwijl wij de bal hebben weet ik ook niet, misschien werd het daarom 13-2

Vlak na het begin van de 2e helft kwam Jos ook nog binnen met zijn tenue onder zijn normale kleding aan, als een ware superman scheurde hij zijn kleren uit, klaar om het veld in te gaan! In de rust was ook besloten om niks aan de tactiek te veranderen, niet best voor het verslag, maar ja, het gaat om uiteindelijk wel om de knikkers natuurlijk.

Uit het privé archief van Ralph: Marnix denkt, ik heb er al genoeg gemaakt, scoren jullie maar

Dus… wij stonden weer achterin de boel dicht te houden en ZVV Den Haag 41 kwam niet verder dan afstandsschoten en oké ze hebben in deze wedstrijd 3 keer de paal geraakt. Wij kwamen nog wel tot scoren door schitterende counters van Marnix en Spaans die beide een keer de bal onderschepte en voor de keeper de bal aan elkaar gunde. Ron had deze avond wel serieus de mooiste actie van het seizoen kunnen hebben. Een hoge bal van Jos werd door Ron… u raadt het al… via de paal naast gekopt. De actie kon wel op applaus van de tegenstander rekenen, maar Ron en zijn voorliefde voor palen.. ach de vaste lezer hoef ik het niet meer uit te leggen.

ZVV Den Haag 18 – SV Loosduinen 1 0-3

Sporthal: de Schilp

Doelpunten: Spaans (2), Marnix

J Teuling Onderhoudswerken Man of the Match: Sjoerd ©

GWD Reclame doelpunt van de wedstrijd: Spaans

Toeschouwers: 0