Ook in de zaal is het nieuwe seizoen begonnen en voor Heren 3 van S.V. Loosduinen is dat in schitterende nieuwe tenues. Sponsor voor de komende 2 seizoenen (en wellicht veel langer) is St. Vinologisch, het bedrijf van de ambitieuze jonge ondernemers Jorn Batens en Senne Jansen. Een bezoek aan de website www.stvinologisch.nl is de moeite waard en laat zien wat deze 2 gasten in hun mars hebben!

Op ludieke manier stelt Jorn de spelers van zijn team aan u voor:

Een smaakvolle samenwerking: S.V. Loosduinen Zaal 3 en St. Vinologisch op weg naar succes!

Achter de schermen bij S.V. Loosduinen Zaal 3 zijn er de afgelopen maanden opwindende veranderingen doorgevoerd die ons team naar nieuwe hoogten zullen stuwen. Na twee opeenvolgende tweede plaatsen in voorgaande seizoenen, zijn we vastberaden om dit jaar te strijden voor het kampioenschap.

Een van de opvallendste veranderingen is de toevoeging van twee getalenteerde nieuwe spelers aan ons team. Senne Jansen, medeoprichter van St. Vinologisch. Ze zeggen dat hij dribbelt met een wijnglas in de ene hand en een voetbal in de andere. Of het nu gaat om een perfecte pass of het kiezen van de perfecte wijn, Senne weet altijd hoe hij moet scoren! De ander is een welbekende van S.V. Loosduinen, Wessel Rienstra. Terwijl hij eerder de ballen uit het doel hield, trotseert Wessel nu de wereld.

Hij heeft meer landen bezocht dan de meeste mensen kunnen opnoemen en zijn reisverhalen zijn legendarisch geworden. Met nummer 69 op zijn rug heeft Wessel Rienstra bewezen dat hij niet bang is voor het onbekende, zowel op als buiten het veld.

Maar dat is nog niet alles. We zijn verheugd om onze nieuwe sponsor te presenteren: St. Vinologisch. Bij St. Vinologisch bieden we een scala aan ervaringen aan, van boeiende wijnproeverijen tot smaakvolle wijn-spijsavonden, inspirerende masterclasses en zelfs cateringdiensten voor jouw speciale gelegenheden.

Met een knipoog naar het verleden, kondigen we onze nieuwe aanvoerder aan, Jorn Batens. De voormalige aanvoerder Lucas Boekkamp slaagde er niet in ons naar het kampioenschap te leiden. Lucas heeft zijn best gedaan, maar soms is een nieuwe aanpak nodig om de top te bereiken.

Tot slot, na een jaar waarin onze trainer Titus Hartman niet altijd aanwezig kon zijn, zijn we verheugd te melden dat hij dit seizoen toegewijd heeft beloofd om elke week aanwezig te zijn.


Sponsoring is belangrijk voor elke vereniging en dus ook bij S.V. Loosduinen niet meer weg te denken. Door de sterke groei van vooral de jeugdafdeling van onze vereniging is het belangrijk dat ook het aantal (shirt)sponsors omhoog gaat.
Sponsoring via een reclamebord, shirtsponsoring, sponsoring van activiteiten zoals de Familiedag of het Peenbuikergala, reclame op de website of bijvoorbeeld een wedstrijdbal. Allemaal manieren om S.V. Loosduinen financieel te ondersteunen en gezond te houden!

Voor meer informatie over sponsoring kunt u terecht bij Pieter Blanken, Tom Vrieling, Jurre Biemans, Hans Rosenveldt of Errol Franchimont. Mailen kan naar