Al enige tijd rijst de vraag of de wijnen in ons assortiment aan de juiste smaak voldoen. Er is daarom een wijnproeverij gehouden om te kijken of we dit konden verbeteren.
Het toeval wil dat we binnen onze gelederen een echte sommelier hebben: onze zaalvoetballer Jorn Batens.

Onder zijn leiding hebben aantal gerenommeerde wijnliefhebbers een keuze gemaakt.

Onderstaand de uitkomsten van de proeverij, maar ook iets over de leverancier.

Over Noordman Wijnimport

Al bijna 90 jaar kan je bij Noordman Wijnimport terecht voor een goed glas wijn. Wij hebben een mooie collectie wijnen van over de hele wereld! Met sommige wijnhuizen werken wij al meer dan 40 jaar samen, maar we blijven altijd zoeken naar nieuwe wijnhuizen om jullie te verassen! Wij helpen graag met het maken van de juiste wijnselectie, en daarbij horen ook voetbalverenigingen! Geniet van deze wijnen, geselecteerd samen met het proefpanel van SV Loosduinen!
Cheers, Team Noordman Wijnimport.

De keuzes:

  • Le Rive Pinot Grigio

Droge, sappige wijn, waarbij de tonen van rijp fruit, appel en peer de overhand nemen. Een wijn die voor iedereen goed door drinkbaar is. Deze wijn is uitermate geschikt om te drinken voor bij de borrel, voor langs de lijn of als aperitief.
Druif: Pinot Grigio
Land: Italië

  • Belles du Sud Rosé

 Een lichte rosé waarbij fruitige aroma’s van aardbeien en frambozen typerend zijn voor deze wijn. Vanwege de frisse fruitige wijn, is deze rosé uitermate geschikt als zomerse verfrissing op het terras of voor langs de lijn!
Druif: Syrah, Grenache
Land: Frankrijk

  • Blue Nun (Zoet)

Blue Nun is een van ’s werelds oudste wijnmerken, opgericht in 1921 door H. Sichel Söhne in Duitsland. De twee woorden die deze wijn omschrijven zijn aromatisch en fruitig, de aroma’s springen het glas uit! De balans tussen verfrissende zuren en restzoet, is wat deze wijn uniek maakt!
Druif: Riesling
Land:
Duitsland

Op dit moment nog niet bekend wanneer deze wijnen bij ons beschikbaar zijn; dat maken zsm bekend!