Afgelopen seizoen hebben wij niet ons beste seizoen uit het tienjarig bestaan gedraaid. Reden voor technisch directeur Riekelt Thierrij om de transfermarkt op te gaan. Daarbij liepen wij nog een fikse tegenvaller op met de blessure van Rolf Berntsen die volgend seizoen helaas niet in actie kan komen. Door het wegvallen van onze topscorer en de matige prestaties van het afgelopen seizoen was het voor iedereen duidelijk dat er wat moest gebeuren.

Bij deze kunnen wij u trots melden dat wij een speler hebben kunnen halen van de kampioen van de Topklasse West 2. Komend seizoen zal Pieter Blanken terug keren op het oude nest na een uitstapje naar SV Honselersdijk. Toen Pieter ons een jaar geleden verliet om het hoger op te zoeken zei hij bij zijn afscheid dat hij een droom had, die droom was ooit weer terug keren bij SV Loosduinen zaal 1. Maar hier blijft het niet bij, Pieter heeft namelijk nog een droom. En dat is kampioen worden met S.V. Loosduinen zaal 1!

Aanwinst Pieter laat er geen gras over groeien! Zijn droom is niet alleen terug komen bij S.V. Loosduinen zaal 1, maar ook kampioen worden!​

Ook hebben wij gekeken of het na al die jaren misschien tijd werd voor een nieuwe aanvoerder. Na een stemming in de kleedkamer is Sjoerd toch herkozen als aanvoerder met een uitslag van 8 voor en 1 tegen. De tegenstem kwam overigens van Sjoerd zelf.

Technisch directeur Riekelt Thierrij denkt met deze transfer de selectie voor het komend seizoen rond te hebben. Al zijn er nog wel geruchten dat er gepraat wordt met de Griekse spits Anastasios Assimarakis.

Ondanks de slechte resultaten van het afgelopen seizoen is Riekelt van mening dat wij in staat zijn om veel beter te presteren dan vorig jaar. Daarom zal er deze zomer ook een uitgebreid trainingsprogramma afgewerkt worden om fitter dan ooit aan het seizoen te beginnen.

Tot slot hebben wij met verbazing het nieuwsbericht over zaalkantines gelezen waar uit blijkt dat sportkantine Zuidhaghe een waarschuwing heeft gekregen voor het niet open zijn voor sporters. Als er één kantine in Den Haag die goed voor zijn sporters is dan is het Zuidhaghe wel. Wanneer wij om 19.00 uur moeten spelen staat er na de wedstrijd een prima maaltijd klaar en wanneer wij om 22.00 uur spelen is de kantine na afloop ook nog open tot onze dorst gelest is.

De voorlopige selectie van S.V. Loosduinen zaal 1 voor het komend seizoen is al volgt: Patrick Thierrij, Marc Thierrij, Jos van Kuijen, Jasper van der Meide, Marnix van der Meijs, Sjoerd de Ronde ©, Pieter Blanken, Daniël Spaans en Ron van der Beek.