Na ongeslagen te zijn in februari dacht aanvoerder Sjoerd rustig de hele maand maart op vakantie te kunnen gaan. Na ruim 9,5 jaar leiding te hebben gegeven aan de mannenbroeder van S.V. Loosduinen zaal 1 zou je zeggen dat er automatismen in het team zouden zitten. Dat we tegen RKAVV moesten, die in de bekende shirts met een rode baan in het midden spelen, moest helemaal voor extra motivatie zorgen. Onze aanvoerder lag dus lekker in Thailand met zijn patsah in de zon van een Chang te genieten terwijl wij aan onze warming-up begonnen.

Het enige teken van leven wat wij van onze aanvoerder vernomen hebben. Wij gaan er vanuit dat dit zijn hand is.

De warming up was weer als vanouds en keeper Patrick voelde zich dan ook als Sjoerd in de foute Thaise club. Alleen vlogen er bij Patrick geen pingpong ballen om zijn oren maar ouderwetse lederen knikkers.

Een spelbeeld of de warming up. Dat is mij bij het terug zien van deze foto niet helemaal duidelijk.

Het eerste deel van de wedstrijd wisten wij ons prima te verweren tegen het sterkere RKAVV en door doelpunten van Spaans en Marc stonden wij zelfs op een bepaald moment met 1-2 voor. Dit was niet terug te zien in het spelbeeld want grote delen van de wedstrijd stonden wij onder zware druk. Patrick wist nog de nodige ballen te redden en zo bereikten wij de rust met een 2-2 gelijke stand.

Een zeldzame aanval waarbij de aanvaller van SV Loosduinen duidelijk de verkeerde kant op gaat…

De tweede helft werd duidelijk dat wij enige sturing miste en dat ook de fysieke gesteldheid van ons zwaarder begon mee te spelen. RKAVV had meer wissels en kon dus in een hoger tempo spelen. Zij liepen dan ook uit richting de zes doelpunten. Van Loosduinen kant wist alleen Ron nog iets terug te doen waardoor de einduitslag 6-3 in het voordeel van RKAVV werd. Door deze uitslag zal een zevende plaats het hoogst haalbare zijn voor ons. Aangezien aanvoerder Sjoerd de hele maand maart in Thailand zit zal dit nog een hels karwei worden.

Als je dit zo ziet dan zou je zeggen dat het best aardig stond.

De derde helft werd wel met twee vingers in de neus binnen gesleept. Uiteraard was dit volgens traditie in de gezellige kantine van buurvereniging SEV, omdat de kleurencombinatie van RKAVV ons niet aan staat.

RKAVV 6 – SV Loosduinen 1 6-3

Sporthal: Kastelenring-hal

Toeschouwers: twee!

Doelpunten: Spaans, Marc & Ron

Man of the match: Niet van toepassing*

*Wegens de vakantie van onze aanvoerder kon er geen éénduidige beslissing genomen worden over de aanvoerder van deze wedstrijd.