Bij het begin van de warming up was het even schrikken toen wij het team van Semper Altius zagen. Dat was niet een normaal team maar het leek wel of de hele club was komen opdagen. Een snelle telling leerde ons dat de tegenstander in totaal met elf man was. Dit betekende dus dat zij maar liefst vijf wisselmogelijkheden hadden.

De tegenstander was echt met kapot veel mensen!

Bij ons was aanvoerder Sjoerd nog steeds afwezig en ook Ron kon niet mee doen vanwege huishoudelijke klusjes. Iets met een grote voorjaarsschoonmaak hebben wij vernomen. Het ontbreken van aanvoerder Sjoerd was vorige week al een grote aderlating en dit moesten wij deze week beter zien op te vangen.

Door de vele wissels van Semper Altius werd besloten dat wij weer eens ouderwets de bus zouden parkeren. Rolf was vandaag weer van de partij dus die mocht het voorin gaan opknappen. Deze tactiek pakte vanaf het begin goed uit mede doordat Patrick een wereldpartij aan het keepen was. Geen idee wat zijn wedstrijdvoorbereiding was maar dat mag hij vaker gaan doen! Scheen iets met een Thaise massage te maken hebben, na een tip van Sjoerd.

Het ging zelfs zo goed dat wij deze wedstrijd wisten uit te lopen naar een 4-0 voorsprong waar Rolf het grootste aandeel in had. Helemaal toen de dames van SV Loosduinen zaalvoetbal binnen kwamen was onze superspits niet meer te houden. Helaas vond Semper Altius eindelijk een opening en wisten zij het eerste goal te maken. Met 98 doelpunten tegen begon Patrick hem toch te knijpen, een Facebook herinnering wist ons te melden dat wij zes jaar geleden ook op 6 maart onze 100e doelpunt tegen kregen. Het zal toch niet vandaag…

Nou dan ken je ons team niet, als er ook maar iets te vieren is dan werken wij daar graag aan mee! Met een einduitslag van 6-3 was onze overwinning binnen en hadden wij weer precies 100 doelpunten tegen. Dat mag gevierd worden!

Bij een thuiswedstrijd om zeven uur in Zuidhaghe weten de trouwe volgers precies hoe laat het is. zeven uur inderdaad… Dat betekend dat onze vaste kantine juffrouw Patries weer voor heerlijke biefstukken had gezorgd, precies zoals onze aanvoerder ze wil hebben… niet te Thai.

Weer ouderwets los genietos met groene pretcilinders en biefstuk in aankomst!

Het feest ging weer tot de late uurtjes door en deze overwinning zorgt er voor dat wij weer aansluiting kunnen krijgen met de middenmoot. Als we volgende week de belangrijke wedstrijd tegen Voorschoten (in Zoeterwoude, snapt u het nog???) kunnen winnen dan ziet het er weer heel rooskleurig uit!

S.V. Loosduinen zaal 1 – Semper Altius 3 – 6-3

Sporthal: Zuidhaghe

Toeschouwers: vijf wissels van Semper Altius

Doelpunten: Rolf (4), Marnix & Marc

Man of the match: Patrick