Allereerst nog de “beste wensen” namens het zaalteam.

Regelmatig horen wij van onze trouwe fans waar de verslagen blijven van het blauw witte Barcelona. Dat deze trouwe fans hierom moeten vragen doet ons veel verdriet, we hebben veel liever dat ze ons komen steunen tijdens de vaak uitverkochte wedstrijden. Helaas wil het geval dat de competitieplanner van de bond ( de naam die nooit genoemd mag worden) onze wedstrijden op het belachelijke tijdstip van 22.00 uur inplant. De hoge toegangsprijzen die vooral bij uitwedstrijden worden hanteert helpen hier ook niet aan mee. Wij van de zaal begrijpen dat onze fans de wedstrijden dus boycotten.
Het voetbal in 2018 gaat echter gewoon door. Waar we 2017 fantastisch afsloten zijn we 2018 wat wisselvallender begonnen. Na wat gelijke spelen en een verlies partij(bedankt scheids) hadden we een uitschieter tegen de B&A boys (Jos was er helaas weer niet bij om shirtje te ruilen) Het lijkt erop dat de tegenstanders zich aanpassen aan het niveau en dubbel zo gemotiveerd zijn om tegen ons aan te treden. Een groter compliment kunnen wij natuurlijk niet krijgen. Nu willen wij tegen deze teams zeggen, “Doe lekker normaal en speel je eigen spel en laat ons lekker die 3 punten pakken”.

Afijn even terug naar de wedstrijden in 2018. Wie naar de resultaten kijkt zal denken dat er iets veranderd is in het team heeft het mis. Op de geboorte van het nieuwe zaaltalent na is er niets veranderd. De magische woorden van Sjoerd als “deze kunnen we hebben” vallen nog steeds. Heeft Marc nog steeds “de Schep” is Patrick ze korte hoek nog steeds niet dichtgetimmerd en is Sjoerd nog steeds elke wedstrijd “Man van de wedstrijd”.

Om onze resultaten nog meer te beïnvloeden heeft de bond waarvan de naam niet genoemd mag worden een wedstrijd ingepland op  een dinsdag tijd 21.00 uur….. Vol goede moed gingen wij richting Exact in Delft. Helaas zonder sterkhouder Jos maar met alle andere vedettes op naar Delft. Dat zij hetzelfde spelletje spelen als in de thuiswedstrijd werd al snel duidelijk. Heel compact en in een tempo waarvan een slak nog niet warm van wordt speelde het blauw witte Barcalona het spelletje doodleuk mee en dat resulteerde in een 2-0 ruststand voor Exact. In de rust heeft ieder ze zegje kunnen doen en daar kwam onze aanvoerder Sjoerd weer met de woorden “deze kunnen we hebben” deze woorden kwamen binnen bij de mannen en we schoten uit de startblokken binnen een poep en een zucht knalde Pietertjjj de 2-1 binnen en nog geen 3 klokrondjes verder schoot Spaans met behulp van de verdediger de 2-2 op het bord. Daarna was het een schaakspel. Exact speelde nog compacter en probeerde in de counter toe te slaan. Onze zwarte panter Patrick liet zich niet verassen ondanks de knappe reddingen. Wat ook wel hielp was de blessure van één van hun beter spelers (sterkte goos) Loosduinen ging op jacht naar de o zo gewenste 3 punten echter ging de tijd dringen. Exact een minuut voor tijd( leuke woordgrap, snap je) kopte Marnix de bal naar Pietertjjj en deze vuurde de 2-3 binnen met nog een minuut te gaan speelde loosduinen wat compacter en maakte Marnix met een geweldige lob (Are you watching Bergkamp) er 2-4 van en zo was het feest compleet.

Loosduinen zaal 1 is weer terug en de 3e helft werd natuurlijk gewonnen! Dat de barman ons zat was bleek wel dat hij voorstelde dat wij de borrelnootjes ook mee naar huis mochten.

Lieve fans, we zijn nu een weekje vrij maar daarna breekt voor ons de cruciale fase aan. Nog 7 wedstrijden te gaan waarvan 6 tegen de top 6. We hebben jullie steun nodig en zo nemen wij voor de rest van het seizoen de entreeprijzen op ons. Te beginnen 5 maart tegen Tutor. We spelen wel om…… 22.00 uur! Bedankt KN(uuuh naam die niet genoemd mag woorden J)