Dit seizoen zaten wij lang in de hoek waar de klappen vielen. Hoe voelt dat dan vraag je je misschien af? Maak eens een foute grap in het bijzijn van Badr Hari over zijn vriendin en je weet precies onze situatie.

Ondanks onze slechte situatie waren wij weer vol goede moed richting Sporthal Zuidhaghe gekomen. Zelfs de aanvangstijd van 22.00 uur zorgde niet voor afzeggers. Alleen Jos kon niet aanwezig zijn vanwege een pijnlijke rug. Hij was degene van de grap bij Badr…

Voor onze wedstrijd konden wij zelfs nog genieten van S.V. Loosduinen zaal 2 die een zakelijke overwinning binnen haalde. Toen (Feest DJ) Ruud de 4-2 vlak voor tijd binnen schoot was dit voor ons ook een extra motivatie om een stapje extra te lopen. Voor het eerst dit seizoen was onze wedstrijd ook deels live te volgen op onze Facebook pagina:

https://www.facebook.com/svloosduinenzaal1/ Jaja we zijn live!!!

Wij snappen dat niet iedere fan kan komen om 22.00 uur dus vandaar deze extra dienstverlening naar jullie toe.

foto-18-11-01

Voor de wedstrijd een live interview met aanvoerder Sjoerd. 

Het begin van de wedstrijd was echt bizar. Dat is gewoon niet te beschrijven daar moet je bij zijn geweest. Aangezien niemand er bij was zal ik het toch proberen te beschrijven. Marc, dit seizoen nog niet gescoord, maakt met zijn 1e balcontact een schuinbeweging en schiet binnen in de verre hoek. Vanaf de bank van de tegenstander werd daarna geroepen, “Let op hem, hij is goed!”. Duidelijk een gevalletje van niet scouten! Maar de toon was gezet en binnen no-time stonden wij met 5-0 voor door doelpunten van Jasper, Marnix en Rolf.

Voorschoten kwam na de 5-0 iets beter in de wedstrijd en zij kregen door dat wij het moeilijker kregen wanneer wij gelijk onder druk gezet werden. Zo kon het gebeuren dat zij terug kwamen tot 5-3. Wat zij nog niet door hadden was dat wanneer je met z’n alle druk naar voren zet er achterin niemand meer staat. Dit kregen wij dan weer door… genieten!!!

foto18-11-02

Gezocht: Verdediging van tegenstander Voorschoten.

Na de 6-3 kort voor rust was het dan ook aanvoerder Sjoerd die aangaf dat Voorschoten zonder verdediger ging spelen en wij hier gebruik van moesten gaan maken. Dit was niet tegen dovenmans oren gericht. De messen werden flink geslepen en de wonderthee van Marnix legde ons ook geen windeieren.

De tweede helft ging het als een trein. Vooral Rolf had het naar zijn zin en genoot met volle teugen van de vrijheid die hij voorin kreeg. Doelpunten van Rolf, Ron!!!, Jasper, Marnix en Marc zorgde er voor dat wij uiteindelijk bleven steken op een 14-3 overwinning. Toeschouwers waren ondertussen al helemaal knettah geworden!

Ook online waren er lovende kritieken, doelpunten waren gewoon live te zien in de Loosduinse huiskamers. Na de #mannenquinchallenge was het wel over met de live uitzending, beelden uit de derde helft kunnen wij vanwege privacy redenen niet online zetten.

foto-18-11-03

#mannequinchallenge 

Wel werden wij met een luid applaus ontvangen door de mannen van S.V. Loosduinen 2 die heerlijk aan het genieten waren van een kawwe kletsah.

S.V. Loosduinen 1 – Voorschoten ’97 2 14-3

Sporthal: Zuidhaghe

Toeschouwers: .S.V Loosduinen 2

Doelpunten: Rolf (6), Marc (3), Marnix (2), Jasper (2) & Ron (1)

Man of the match: Sjoerd ©