Aanstaande zaterdag (morgen dus) is een bijzondere dag. De dag bestaat uit drie onderdelen: vier jeugdwedstrijden in de ochtend, de wedstrijd van ons eerste tegen de Oude Glorie en de traditionele receptie.

Na de jeugdwedstrijden waarvan we hopen dat de wedstrijd op gras wel doorgaat, worden om ca 12:30 de sterren van nu en de sterren van wat jaren geleden verwacht. Er staan broodjes met alles erop en eraan klaar om in ieder geval gesterkt aan de wedstrijd te beginnen. Ontzettend benieuwd wat de oude mannen onder leiding van Joost Nugteren, Ramon Fonhof en Robin Metman inbrengen tegen de jonge piepeltjes onder leiding van Ronald (sorry voor de eerdere verschrijving) Paats en Roy de Geus. Een goede graadmeter of het trainingskamp in Torremolinos vruchten heeft afgeworpen.
Wedstrijd vangt aan om 14:00 uur en staat olv scheidsrechter Hans Rosenveldt.

De nieuwjaarsreceptie, waarvoor alle leden, donateurs en overige betrokkenen zijn uitgenodigd (dresscode: een heel klein beetje netjes), vangt aan om 17:00 uur. In de tussentijd, zo tussen 13:30 en 16:30 is het een rustige periode met name in de kantine. Vanaf 13:30 uur is het vanuit de keuken niet mogelijk producten uit het normale assortiment af te nemen. De bar is wel geopend.

Vanaf ca. 16:30 verwachten we dat de kantine vol gaat lopen voor de genoemde receptie en hopen we op een volle bak. Iets na 17:00 uur zal onze voorzitter Aart Blanken in zijn Nieuwjaarsrede terugblikken op 2022 en vooruitkijken naar 2023. Vervolgens worden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Tenslotte zal er geproost kunnen worden op het nieuwe jaar. Wat dat betreft is het assortiment wat aangepast en kan er onder meer genoten worden van bubbels en glühwein. Ook zullen voldoende borrelhapjes gepresenteerd worden.

Kortom, we hopen op een gezellige dag, met veel goede voornemens die ook gaan uitkomen!

P.S. De concept-kantinepresentatie kun je HIER bekijken.