Wedstrijden op de vrijdagavond zorgen wel vaker voor problemen bij S.V. Loosduinen. Voor een aantal spelers van het team is het overslaan van een alcoholische versnapering op de vrijdagmiddag geen optie waardoor er een team in het veld staat dat niet geheel nuchter is.

?

Het ging al vroeg mis met de vrijdagmiddagborrel

Vandaag mochten we dan ook nog aantreden tegen kersverse kampioen ZVV Den Haag. Normaal zou ik hier gaan zeuren dat zij een aantal wedstrijden met hoofdklasse spelers gespeeld hebben maar dat doe ik niet omdat zij hun belofte zijn nagekomen. Het zat namelijk zo dat de mannen van Loosduinen zaal gratis bier was toegezegd wanneer wij punten zouden pakken tegen een directe concurrent. Dat laten wij ons geen twee keer zeggen en door ons gelijkspel tegen Stanga stonden er nog een aantal kâwwe kletâhs in het vooruitzicht!

?

Als je je eigen teamgenoot gaat dekken dan heb je iets te veel genoten van de vrijdagmiddagborrel…

Over de wedstrijd kan ik redelijk kort zijn, de vrijdagmiddagborrel lijkt ons genekt te hebben. Normaal gesproken win je dit soort wedstrijden maar vandaag leek het er niet van te komen. Ook het parkeren van de bus leek niet helemaal soepel gaan. Al is het natuurlijk zo dat je als chauffeur beter nuchter kunt zijn.

?

Een ouderwetse snoeiâh van Jos die net naast ging en Marnix de schrik van zijn leven veroorzaakte.

Hoogtepunten deze wedstrijd waren dan ook de goal van Rolf en de rushes van keeper Patrick bij een 6-1 achterstand.

zaal 4 26-04

Keeper Patrick ging enthousiast mee naar voren en moest ook weer snel terug sprinten aangezien de aanval op niks uit liep.

Nadat de wedstrijd plichtmatig uitgespeeld was kregen wij zoals afgesproken het bier overhandigd van ZVV Den Haag, waarvoor dank nog! Daarna werd naar een stemming tussen Thomas Berge en de pub, uitslag 8-1 voor de pub besloten om toch naar de pub te gaan. Helaas voor Jos die graag naar Thomas Berge wilde en dit compenseerde door een genietend straatconcert te geven in de Theresiastraat.

Uiteindelijk werd de pub O’Casey’s dan toch bereikt, een belangrijke pub in de geschiedenis van S.V. Loosduinen zaal want hier is namelijk ooit het O’Casey’s pact gesloten. Wat dat precies inhield weet niemand meer, want het bierviltje met ‘de tien geboden’ is helaas verloren gegaan. Mocht iemand deze vinden om of iemand kennen die die viltje in bezit heeft, graag even contact opnemen met het Loosduins Museum!

zaal 6 26-04

Ron voor zijn favoriete restaurant in de Shoarmastraat.

Na een sportmaaltijd in de Shoarmastraat zoals Ron het altijd noemt was het tijd om af te taaien. Loosduinen heeft namelijk nog een flinke week voor de boeg met drie wedstrijden in zes dagen. Wie zijn ze dan met hun smoesjes over te veel wedstrijden in het profvoetbal?

ZVV Den Haag 12 – S.V. Loosduinen zaal 1 6-1

Sporthal: Overbosch

Toeschouwers: 1

Doelpuntenmakers: Rolf