Het is weer zomertijd. Kom uit je luie stoel en ga bewegen. Een mooie start is de Duinenmars op 8 en 9 april. Daarna starten de wandel trainingen bij S.V. Loosduinen op dinsdagmiddag om 13.00 uur. Het is voor iedereen die vanaf nu meer wil gaan bewegen. Deelnemers worden twaalf weken lang begeleid door een enthousiaste wandeltrainer. Hierna is het mogelijk om in groepsverband te blijven trainen bij S.V. Loosduinen. De trainingen vinden plaats in de natuurgebieden rondom Loosduinen.

WandelFit is voor iedereen een goede start
Een basisconditie is voor WandelFit niet vereist, maar wordt door deelname aan WandelFit in twaalf weken verkregen. WandelFit bied de mogelijkheid om op een bewuste en ontspannende manier aan je gezondheid te werken. De trainer zorgt ervoor dat de deelnemers de techniek onder de knie krijgen en begeleidt ze bij een verantwoorde opbouw van hun conditie.

Aanmelding WandelFit
De kosten voor deelname aan WandelFit bedragen € 40,-. Je krijgt dan gedurende twaalf weken lang één uur wandeltraining en een fit-test aan het begin en aan het eind van de cursus.

Meer informatie: wandelennordicen.ahmedes@gmail.com, of denhaag.wandelfit.nl

S.V. Loosduinen heeft veel te bieden:

Dinsdagmiddag om 13.00 uur: WandelFit start op dinsdag 11 april (nieuwe groep)

Dinsdagavond om 19.00 uur:  Nordic Walking/Wandel Trekking start op 11 april (nieuwe groep)

Donderdagavond om 19.15 uur: Sportief Wandelen. Je bent van harte welkom om mee te trainen.

Vrijdagochtend om 9.45 uur: Nordic Walking. Je bent van harte welkom. N.W.poles zijn aanwezig. De groep van 11:00 uur zit vol!

Kom in beweging, geniet van de gezonde buitenlucht en verbeter je conditie.