Ja beste mensen, dit is nog niet vaak voor gekomen maar S.V. Loosduinen zaal 1 en 2 doen momenteel mee om de bovenste plaatsen. S.V. Loosduinen zaal 2 staat zelfs op de eerste plaats en wij als S.V. Loosduinen zaal 1 staan op de tweede plaats na alweer de vierde overwinning op rij!

De platte kar is al gereserveerd! (Haters will say it’s Photoshopped!)

Vandaag mochten wij aantreden tegen Semper Altius, in de volksmond beter bekend als Sempâhtssssjjjj, in onze vertrouwde sporthal Zuidhaghe. En dat voor een uitwedstrijd! Tot grote opluchting van keeper Patrick was Jos er vandaag niet bij, zodat Patrick de warming up zonder kleerscheuren doorstond. Nadat Patrick dit seizoen al tweede keer de ‘nul’ heeft gehouden is het hem wel naar zijn bol gestegen want bij S.V. Loosduinen 1 beschikken wij tegenwoordig over onze eigen Hanni Hannah zodat Patrick helemaal gefreshed aan de wedstrijd kon beginnen, wij zijn benieuwd naar de coupe van volgende week.

Keeper Patrick wordt gefreshed door onze eigen Hanni Hannah!

De wedstrijd begon met een snelle voorsprong van Loosduinen door een goal… het zal ongetwijfeld Pieter geweest zijn maar het kan ook zijn dat het Marnix of Spaans was. De verslaggever is nou eenmaal niet heel goed in het onthouden van doelpuntenmakers.

Na een voortreffelijke eerste helft gingen wij rusten met een 3-1 voorsprong en was het woord aan aanvoerder Sjoerd die deze keer wel heel duidelijk was; “deze kunnen we hebben”!!

Een gevaarlijke Loosduinse counter in de maak!

De tweede helft begon Sempâhtssssjjjj meer druk te zetten en de 3-2 hing in de lucht, het zorgde er echter wel voor dat wij meer ruimte kregen op de counter en dit gebeurde dan ook. Met snelle uitbraken wisten wij de score uit te breiden en kwamen wij niet meer in de problemen. Uiteindelijk kwamen wij tot een eindstand die we liever niet zien maar ach, het doelsaldo is ook belangrijk hebben wij de afgelopen tijd geleerd. Met een 8-2 overwinning kunnen wij wel zeggen dat we echt op de goede weg zijn! Wij hebben momenteel zelfs veruit het beste doelsaldo van de hele competitie, namelijk 34 doelpunten voor en slechts 12 tegen. Dus al u spektakel wilt zien, dan moet u zeker een keer naar Sporthal Zuidhaghe komen!

Uiteindelijk kunnen we wel concluderen dat we de zaal hebben aangeveegd met Sempâhtssssjjjj

De wedstrijd ging als dan wel redelijk gemakkelijk af, in de derde helft was dit een ander verhaal. Sempâhtssssjjjj bleek een taaie tegenstander en ook bekend te zijn in de kantine van Zuidhaghe. Op karakter wisten wij de mannen toch weg te spelen en zo de derde helft ook binnen te halen.

Semper Altius 4 – S.V. Loosduinen 1 2-8

Sporthal: Zuidhaghe

Toeschouwers: 0

Doelpunten: Spaans, Ron, Pieter (3), Marnix (2) & Eigen doelpunt tegenstander ofzo…

Man of the Match: Sjoerd ©