Multicult 7 -SV Loosduinen 3

Vandaag voor onze jongens een belangrijke wedstrijd ze moeten winnen om vandaag al kampioen te worden. Vele supporters hebben gehoor gegeven aan de oproep op sociale media. Dit wordt ontzettend gewaardeerd door de mannen. Dus allen dank hiervoor! Na één minuut spelen moet Jesse als keeper zijnde al flink aan de bak. Binnen 5 minuten een goede kans voor Fred maar het is uiteindelijk Dylan die het eerste doelpunt maakt. Grappig detail dit gebeurde precies op het moment dat Tyron ons clublied zong bij binnenkomst…we are blue, we are white….. Nog geen vijf minuten later is het Jorn die een tweede goal weet te scoren 0-2. Als de mannen op deze manier doorgaan moeten ze het kampioenschap zeker binnen slepen. De mannen worden flink aangemoedigd door de fans op de tribune. In de 22e min krijgt Lucas een kans om te schieten op het goal helaas maar hij krijgt in dezelfde actie een tweede kans waardoor we verder uitlopen. Nog geen minuut later is het Kris die een kans ziet maar helaas op de paal. Jesse staat overigens te keepen alsof zijn leven ervanaf hangt. Je kunt jezelf misschien nog aanmelden als keeper voor de selectie 😉 Het vierde doelpunt komt van Kris en dit kwam vooral door zijn geweldige snelheid.
Ook in de tweede helft is het Jesse die flink aan de bak moet met keepen om de 0 te houden. Na vijf minuten in de tweede helft doelpunt Senne.
Loeboe kan keeper van 1 wel vervangen. In de 17e minuut weet tegenstander toch te scoren 1-5. Nog geen vier minuten later speler weet tegenstander een goal te maken achter zijn standbeen door 2-5. We gaan het nu toch niet nog uit handen geven? Nog geen minuut later krijgen we nog een goal om onze oren 3-5. Met nog een paar minuten op de klok is de spanning op de tribune toch wel een beetje te snijden. Maar gelukkig klinkt daar het eindsignaal en zijn onze jongens terecht de winnaar van deze wedstrijd en daardoor kampioen. Ze mochten bloemen, champagne en een schaal met gravure in ontvangst nemen. Jullie hebben het verdiend KAMPIOENEN!!!!!

Tekst en foto’s Jolanda van den Oever