Speciaal om de PAASklaverjasdrive ook voor jongeren interessant te maken, zijn er twee toegangskaarten voor de “Nacht van Oranje” te winnen! Uiteraard moet je wel binding met de club hebben, 18 jaar of ouder zijn, en vrijdag 26 april zin hebben om naar Ahoy in Rotterdam te gaan om mee te zingen met Neerlands grootste artiesten!
En voor alle liefhebbers … er is ook een Kookboek “SIMPEL” te winnen, gesigneerd door schrijver en meesterkok OTTOLENGHI. Toch liever een dinercheque van de Loosduinse Chinees Li’s Palace, een taartje van Maison Kelder of paling van Mike Korf? Zorg dat je in de prijzen valt en sla je slag!
De PAASklaverjasdrive bij S.V. Loosduinen is op vrijdag 19 april a.s.
We klaverjassen drie bomen en tussendoor hebben we een loterij met leuke en lekkere prijzen.
Het is koppelkaarten dus zoek een maat en schrijf je snel in!
De entree is slechts € 4,00 per persoon en we beginnen om 20.00 uur.
De koffie en thee zijn gratis, en natuurlijk zorgen wij weer voor lekkere snacks tussen het kaarten  door. De inschrijflijst hangt op het prikbord in de kantine en aanmelden kan ook via kooskornaat@ziggo.nl of 06-38433406.
Inmiddels hebben we inschrijvingen voor 14 tafels dus een lekker volle kantine, FIJN, want daar organiseren we het voor!!!! En oh ja, uiteraard proberen we leuke en lekkere prijzen voor de kaarters te regelen … maar daar gaat het niet om, wij kiezen voor gezelligheid. Jij ook? Schrijf dan snel in want VOL is VOL.

Namens de AC,
Koos Kornaat
06-38433406